The Grand Final

vrijdag 5 mei 2017 20:00 BESTEL KAARTEN
zaterdag 6 mei 2017 20:00 BESTEL KAARTEN
zondag 7 mei 2017 14:00 BESTEL KAARTEN

Prijzen

Golden Seats€ 89,00
Rang 1€ 79,00
Rang 2€ 69,00
Rang 3€ 59,00
Rang 4€ 49,00
VIP Arrangement
€ 138,50

restaurant
Rotterdam Ahoy

Telefonisch bestellen

Tickets zijn verkrijgbaar via Eventim +31(0)900-1353 (€ 0,45 per minuut). Bereikbaar 7 dagen per week van 10.00 uur tot 22.00 uur.

* Invalide plaatsen zijn alleen telefonisch te bestellen via +31(0)900-1353.
* Genoemde toegangsprijzen zijn inclusief reserveringskosten van € 5,50 per ticket en exclusief transactiekosten van € 1,55 en verzendkosten van maximaal € 3,50 (postverzending) per boeking.


BEL +31(0)900-1353
(€ 0,45 per minuut)

VIP Arrangement

U wordt ontvangen met een aperitief. Wij serveren een driegangendiner inclusief dranken, welke wordt afgesloten met koffie en thee. Onder begeleiding van een gastheer of -vrouw wordt u verwezen naar uw 1e rangsplaats.

In de pauze serveren wij een drankje en een luxe hapje. Uiteraard is de garderobe inbegrepen en ontvangt u per tweetal een programmaboek.

Dit arrangement is € 138,50 per persoon excl. servicekosten.

BOEK HET ARRANGEMENT
Rotterdam Ahoy
Bereikbaarheid
Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg, bij metro- en bushalte Zuidplein en op korte afstand van Rotterdam The Hague Airport. Met 2.000 eigen parkeerplekken vind je altijd een veilige parkeerplaats bij Ahoy.
Parkeren bij Ahoy
Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. Je betaalt €13,00 (dagtarief) voor een personenauto, dit is inclusief BTW. Voor touringcars bedraagt het tarief €45,-. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Dat kan! Voor €17,50 boek je een gegarandeerde plek, dit bedrag is inclusief BTW.

Meer informatie
Openbaar vervoer
Plan hier je route met het OV. Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken.
Garderobe
Er is een bemande garderobe aanwezig waar je jouw waardevolle spullen tegen een tarief van €2,00 per stuk in bewaring kunt geven. De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken e.d.
Kassa
De Kassa van Ahoy is alleen telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag via 0900-2352469 of 0900-belahoy (€ 0,45 pm) van 10.00 tot 15.00 uur.

De Kassa van Ahoy zal bij sommige evenementen geopend zijn. Raadpleeg hiervoor onze agenda. Let op! Voor enkele evenementen is alleen online kaartverkoop mogelijk. Kijk bij het desbetreffende evenement op onze website of je tickets bij de Kassa van Ahoy kunt kopen.
Mindervalide
Voor mindervalide bezoekers heeft Rotterdam Ahoy veel faciliteiten. Zo is er de taxistandplaats vlakbij de hoofdingang waar ook minder validen gebruik van mogen maken door zich af te laten zetten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden op het grote parkeerterrein, dat zich eveneens pal naast de hoofdingang bevindt (hier geldt het normale tarief van € 12,50 per dag). Verder zijn er in Ahoy, en dus ook in de Ahoy Arena, liften naar alle niveaus. Toiletten zijn aangepast en voorzien van alarm. Ten slotte kan men op vertoon van legitimatie bij de portiersloge een rolstoel lenen en zijn er bij het podium speciale zitplaatsen beschikbaar.

Voor rolstoelgebruikers zijn er speciale faciliteiten. Je dient bij het kopen van jouw toegangskaart wel duidelijk aan te geven dat je van de speciale rolstoelplaatsen gebruik wenst te maken. Rolstoelplaatsen bevinden zich, afhankelijk van de zaalindeling in de Ahoy Arena, op een rolstoelplatform vóór de Arena tribune. Elke invalide bezoeker kan samen met één valide persoon plaatsnemen op het rolstoelplatform. Deze persoon is in eerste instantie verantwoordelijk voor het welzijn van de invalide. Ook de begeleider dient in het bezit te zijn van een toegangskaart. Gebruikers van de rolstoelplaatsen kunnen de Ahoy Arena via de Arena ingang betreden.
Rookbeleid
Roken in Rotterdam Ahoy is verboden. Roken is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen rookplekken.
Wi-Fi
Je kunt in Rotterdam Ahoy gebruik maken van gratis Wi-Fi wanneer je je in Ahoy Plaza bevindt. Open hiervoor het netwerk 'Ahoy FREE WIFI’.

Vergeet niet om bij ons in te checken op Facebook of @rotterdamahoy te gebruiken in jouw Tweets.
Pinnen
In Ahoy Plaza (waar restaurant RiVers zich bevindt) vind je een ING-pinautomaat. Tevens kun je in de restaurants en barren van de Ahoy Arena (contactloos) pinnen. Bij contactloos betalen moet je de betaalpas kortstondig dichtbij de betaalautomaat houden om te betalen. Bij bedragen tot en met € 25,- is geen pincode nodig. Boven dit bedrag moet je wel altijd een pincode intikken op de betaalautomaat.
Overige vragen
Bekijk meer vragen en antwoorden op de website van Rotterdam Ahoy.
Naar de veelgestelde vragen van Rotterdam Ahoy
WAAR EN WANNEER WAAR EN WANNEER
Volgende pagina
Cast