Jesus Christ Superstar met Ted Neeley exclusief voor België naar Antwerpen

Uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist in 2015 tienduizenden harten te veroveren. Op speciaal verzoek van niemand minder dan ‘Jezus’ Ted Neeley komt het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice éénmalig naar België. Een unieke kans om de 73-jarige Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien.

Deze grootse Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar, geregisseerd door Massimo Piparo, is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1973 waarin Ted Neeley ook schittert in de rol van Jezus. Dertig jaar was Ted Neeley toen hij op het witte doek gestalte gaf aan de zoon van God. Maar liefst 43 jaar later is hij Jezus nog steeds. Wegens groot succes brengt TEC Entertainment deze speciale productie eind dit jaar nog enkele keren naar Amsterdam, Den Haag en Groningen. De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de doorgewinterde Ted Neeley vormen samen een (bijna) heilige drie-eenheid. Ondersteund door meer dan vijftig castleden en live orkest. Laat je meevoeren door geweldige songs als I don’t know how to love him, Superstar en het fenomenale Gethsemane.

Neeley wil naar Nederland Tijdens de UIT Markt Sing-a-long in 2015 maakt het Nederlandse publiek voor het eerst kennis met deze unieke uitvoering van Jesus Christ Superstar. Vanaf dat moment verloopt de kaartverkoop razendsnel en is het World Forum Theater avond na avond uitverkocht. Reacties van de duizenden bezoekers zijn uitzinnig en dat voelt Ted Neeley ook. Daarom verzoekt hij regisseur Massimo Piparo om nog éénmaal terug te keren naar Nederland. Eind 2016 komt Neeley voor de laatste keer naar Europa om de rol van Jezus op zich te nemen. Op 14 december 2016 start Jesus Christ Superstar recht in het hart van bruisend Amsterdam. Want waar anders komt deze rockopera beter tot zijn recht dan in de rocktempel Heineken Music Hall? Neeley: “Ik ben heel erg gelukkig dat het Nederlandse publiek eind 2015 zo massaal naar dit meesterwerk kwam kijken. De reacties waren hartverwarmend. Ik verheug me er nu al op om terug te keren.”

Lovende pers en publiek Neeley speelt zijn rol met verve en laat met zijn vertolking van Jezus een diepe indruk achter. Niet alleen de publieksreacties zijn overweldigend, ook de pers is lovend. Een greep uit de recensies: ‘IJzingwekkend hoge uithalen gedurende Gethsemane leiden terecht tot landurige bravo’s. Vijf sterren!’ (De Gelderlander), ‘Neeley het onbetwistbaar middelpunt van de show’ (De Volkskrant), ‘Overdonderende show met een superstrakke rockband, wervelende dansers en uitstekende zangers’ (Vrij Nederland).

Nog éénmaal kun je erbij zijn. Een ervaring om nooit te vergeten en een unieke kans om Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien.

De Rockopera BE De Rockopera BE
Voorgevel HMH Voorgevel HMH
Volgende pagina
WAAR EN WANNEER